Engasjert


NYHET! Vi kan nå tilby kjøretimer på automatgiret bil. Dag tar imot elever i sin Mercedes GLA.

Kontoret vil en periode være ubemannet, det vil derfor være vanskelig å komme igjennom på telefon. Send heller en epost til epost@dintrafikkskole.no eller SMS til 40217907 så kan vi svare mellom kjøretimene. Elever som er igang med kjøring kan kontakte sin lærer direkte.

Trafikalt Grunnkurs

Trafikalt Grunnkurs består av teori, førstehjelp og mørkekjøringsdemonstrasjon, tilsammen 17 undervisningstimer. Etter gjennomført kurs mottar du et kursbevis fra Statens Vegvesen, og dette beviset må medbringes under øvelseskjøring.

Som deltager på et av være trafikale grunnkurs vil du motta boken "Førekortet. Lærebok kl B". Denne lettleste teoriboken dekker pensum til teoriprøven på bil, og brukes under kurset som hjelp ved oppgaveløsning.

Vi tar i mot påmelding til trafikalt grunnkurs fortløpende og starter kurset så snart vi har nok påmeldte. Ta kontakt pr. telefon eller e-post for påmelding og informasjon.


Har du fylt 25 år er du fritatt fra kravet om fullt trafikalt grunnkurs, og må kun gjennomføre førstehjelpskurs og mørkekjøringsdemonstrasjoner før oppkjøring.