Engasjert


NYHET! Vi kan nå tilby kjøretimer på automatgiret bil. Dag tar imot elever i sin Mercedes GLA.

Kontoret vil en periode være ubemannet, det vil derfor være vanskelig å komme igjennom på telefon. Send heller en epost til epost@dintrafikkskole.no eller SMS til 40217907 så kan vi svare mellom kjøretimene. Elever som er igang med kjøring kan kontakte sin lærer direkte.

Bil

Som elev hos oss får du en fast lærer som følger deg gjennom hele opplæringsforløpet. Om du har et ønske om hvilken av lærerne, eventuelt hva slags bil, du vil kjøre med gir du beskjed om dette da du melder deg på.

Vi har i dag en variert bilpark bestående av Volvo XC60, Mercedes GLA (automatgir), Volkswagen Golf og BMW 3-serie, alle med firehjulsdrift.

Lærer og elev setter sammen opp planen for hvordan opplæringen skal gjennomføres, slik at denne tilpasses elevens nivå, ønsker og mulighet for å øvelseskjøre privat.

De fleste ønsker å ta førerkort den dagen de fyller 18 år. For å få til dette anbefaler vi at du begynner hos oss i god tid, gjerne et år før. Dette gjør at vi kan få til en bra progresjon i opplæringen, og om du øver regelmessig hjemme på det som blit tatt opp i kjøretimen vil dette gi deg det beste grunnlag for å bli en sikker sjåfør. Samtidig vil målrettet øving hjemme bidra til at du får færre kjøretimer og dermed sparer penger.