Engasjert


NYHET! Vi kan nå tilby kjøretimer på automatgiret bil. Dag tar imot elever i sin Mercedes GLA.

Kontoret vil en periode være ubemannet, det vil derfor være vanskelig å komme igjennom på telefon. Send heller en epost til epost@dintrafikkskole.no eller SMS til 40217907 så kan vi svare mellom kjøretimene. Elever som er igang med kjøring kan kontakte sin lærer direkte.

Velkommen

Velkommen til Din Trafikkskole DA, Ringsaker.
Trafikkskolen ble etablert i 1997 og består i dag av fem kjørelærere og  kontormedarbeider.

Din Trafikkskole DA er distriktets største og meste komplette trafikkskole for lette kjøretøyklasser. Hos oss kan du ta førerkort på bil, moped, motorsykkel, traktor og tilhenger. Våre Trafikale Grunnkurs har stor pågang og kursene starter så fort det er nok påmeldte.

Vi har kontor i Skolevegen i Brumunddal, men vi holder også kurs i Moelv og kan møte bilelever i Moelv og Hamar etter avtale.

Ønsker du en god og effektiv kjøreopplæring i et uformelt miljø, kort ventetid og mulighet til å velge den lærer eller bil som passer best for deg er vi skolen for deg!

For oss er det viktig å tilby deg som elev dyktige og oppdaterte lærere. For deg som elev bør lærerens kompetanse være viktigere enn timepris. Tre av våre fem lærere har gjennomført minst to års utdanning ved Høgskolen i Nord-Trøndelag, avdeling for trafikklærerutdanning. To lærere har også utdanning som faglig leder.
Den norske trafikklærerutdanningen blir i internasjonal sammenheng ansett som den beste, langt bedre enn utdanningen i våre naboland, derfor benytter vi kun lærere fra den norske skolen.
Lærerne er i tillegg jevnlig på kurs for å styrke sin kompetanse ytterligere, slik at vi alltid skal kunne gå i front hva gjelder lærerkompetanse og således kunne tilby våre elever den beste opplæringen og veiledningen på veg mot førerkortet. Det å bli en god og sikker trafikant dreier seg tross alt om mer enn å bare få bilen til å holde seg på vegen.

Ta kontakt med oss for mer informasjon, påmelding og priser!