Engasjert


Velkommen

Velkommen til Din Trafikkskole DA, Ringsaker.
Trafikkskolen ble etablert i 1997 og består i dag av seks kjørelærere og  kontormedarbeider.

Din Trafikkskole DA er Ringsakers største og meste komplette trafikkskole for lette kjøretøyklasser. Hos oss kan du ta førerkort på bil, moped, motorsykkel, traktor og tilhenger. Våre Trafikale Grunnkurs har stor pågang og kursene starter så fort det er nok påmeldte.

Vi har kontor i Skolevegen i Brumunddal, men vi holder også grunnkurs i Moelv og kan møte bilelever i Moelv og Hamar etter avtale.

Ønsker du en god og effektiv kjøreopplæring i et uformelt miljø, kort ventetid og mulighet til å velge den lærer eller bil som passer best for deg er vi skolen for deg!

For oss er det viktig å tilby deg som elev dyktige og oppdaterte lærere. For deg som elev bør lærerens kompetanse være viktigere enn timepris. Tre av våre fem lærere har gjennomført minst to års utdanning ved Høgskolen i Nord-Trøndelag, avdeling for trafikklærerutdanning. To lærere har også utdanning som faglig leder.
Lærerne er i tillegg jevnlig på kurs for å styrke sin kompetanse ytterligere, slik at vi alltid skal kunne gå i front hva gjelder lærerkompetanse og således kunne tilby våre elever den beste opplæringen og veiledningen på veg mot førerkortet. Det å bli en god og sikker trafikant dreier seg tross alt om mer enn å bare få bilen til å holde seg på vegen.

Ta kontakt med oss for mer informasjon, påmelding og priser!